Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه - ايرنا - مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: امسال 543 ميليارد ريال تسهيلات اشتغالزايي به مددجويان اين نهاد پرداخت شده است.

عزيز سهندي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين تسهيلات براي 2 هزار و 644 مددجوي تحت پوشش اين نهاد پرداخت شده است.
وي ادامه داد: يکهزار و 424 مددجوي آذربايجان‌غربي با بهره گيري از وام‌هاي اشتغالزايي کميته امداد به خودکفايي رسيده و اين افراد با رسيدن به مرحله توانمندي و خودکفايي، از گردونه حمايتي اين نهاد خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: خودکفايي اين مددجويان توسط کميته امداد امام خميني (ره) با ايجاد اشتغال در بخش هاي صنعتي، کشاورزي، دامداري و خدماتي محقق شده و بيشترين شغل ايجاد شده براي مددجويان استان در زمينه طرح هاي خدماتي بوده است.
وي ادامه داد: تمام شهرستان‌هاي آذربايجان غربي در راستاي اشتغالزايي و خودکفايي مددجويان تلاش مي کنند و مياندوآب با 183 طرح محقق شده، در استان پيشرو بوده است.
وي اظهار داشت: سقف اعتبارات صندوق قرض الحسنه امداد ولايت 150 ميليون ريال، اعتبارات بانکي200 ميليون ريال و سقف اعتبارات اشتغال پايدار روستايي 500 ميليون ريال است.
مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: تسهيلات اشتغال تنها براي مددجويان تحت حمايت پرداخت نمي شود و هر فردي که توسط حوزه مددکاري، مستحق دريافت وام شناخته شود، مي‌تواند از تسهيلات خودکفايي اين نهاد استفاده کند.
سهندي افزود: تحقق کامل برنامه‌هاي مصوب، جذب 100 درصدي اعتبارات بانکي، ايجاد طرح‌هاي راهبران شغلي و برپايي نمايشگاه فروش محصولات مددجويان جمله اهداف و برنامه‌هاي اين نهاد حمايتي تا پايان سال جاري است.
وي ادامه داد: کميته امداد امام خميني (ره) با الهام از تعاليم شرع مقدس همواره سعي بر اين دارد که اصولي‌ ترين و شايسته ‎ترين خدمات را به مددجويان مورد حمايت ‌عرضه کند و بر همين اساس طرح‌ها و فعاليت‌هاي خودکفايي را در راس برنامه‎هاي خود قرار داده‌ است.
مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: طرح هاي خود اشتغالي، گام مهمي در تامين معيشت خانواده هاي نيازمند و استقلال اقتصادي مددجويان بوده و نخستين و اساسي‎ترين گام در اين رابطه ايجاد روحيه خوداتکايي و اعتماد به خود و روحيه علاقه به کار و عدم اتکا به ديگران است.
سهندي افزود: کميته امداد به دنبال ايجاد مشاغل پايدار با درآمد مناسب براي مددجويان است و توانمندسازي، مدل‌سازي و پشتيباني سه مؤلفه راهبردي براي مديريت جريان ايجاد فرصت‌هاي شغلي در اين نهاد است.
وي ادامه داد: کميته امداد استان قبل، حين و بعد از دريافت تسهيلات اشتغال‌زايي بر کار مددجويان نظارت مي کند و اين يکي از دلايل پايداري طرح‌هاي اشتغال مددجويان تحت پوشش اين نهاد است.
وي اضافه کرد: سالانه بايد حداقل براي 10 درصد از مددجويان تحت حمايت کميته امداد آذربايجان غربي، اشتغال پايدار ايجاد شود تا آنان به سمت يک زندگي مستقل و به دور از حمايت هاي کميته امداد سوق داده شوند.
مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: چهار درصد از مردم استان در حال حاضر تحت پوشش اين نهاد حمايتي هستند و از خدمات آن بهره مند مي شوند.
سهندي افزود: 130هزار نفر از جمعيت سه ميليون و ٢٦٥ هزار نفري استان تحت پوشش کميته امداد هستند که اين آمار به ميانگين کشوري نزديک است.
وي اضافه کرد: پنج ميليون نفر در کشور تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) در کشور قرار دارند.
وي گفت: از اين مددجويان 40 هزار زن سرپرست خانوار و 47 هزار مددجوي سالمند هستند.
مدير کل کميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي بيان کرد: بيش از يک سوم مددجويان استان، در مناطق مرزي و سخت گذر ساکن هستند که امدادرساني به آنها را دشوار کرده است.
وي افزود: همه تلاش اين نهاد حمايتي ارتقاي سطح رفاه خانواده هاي تحت حمايت و کمک به رفع مشکلات آنهاست و از هر فرصتي براي رسيدن به اين هدف استفاده مي کنيم.
به گزارش ايرنا، کميته امداد که نخستين نهاد تاسيس شده پس از انقلاب اسلامي در کشور است، از اسفندماه سال 1357 تاسيس شده و در حال حاضر نزديک به 40 سال از فعاليت اين نهاد حمايتي مي گذرد.
8137/7129
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام

مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) لرستان از حمایت ۵ هزار و ۱۴۰ معلم در این استان از ایتام و محسنین خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازخرم‌آباد، جلال شیخ‌پور، صبح امروز، در جمع خبرنگاران گفت: توانمندسازی مددجویان و کاهش فقر تحصیلی از مهم‌ترین برنام‌های کمیته امداد است.

او با اشاره به پرداخت کمک‌هزینه‌های تحصیلی و ارائه خدمات حمایتی به دانش‌آموزان، اضافه کرد: معلمان همواره در پویش‌های احسان و نیکوکاری پیش‌قدم بوده‌اند.

توزیع 62 میلیارد تومان بسته معیشتی بین نیازمندان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) لرستان با تقدیر از فعالیت‌های خیرخواهانه و ایثارگری اجتماعی معلمان، یادآور شد: 5هزار و 140معلم در این استان حامی ایتا و محسنین هستند.

شیخ‌پور بیان کرد: معلمان لرستان حمایت از 9 هزار و 710 نفر را به‌عهده گرفته‌اند و کمک‌های خود را به‌صورت ماهانه به حساب این افراد واریز می‌کنند.

او با اشاره به مشارکت معلمان در طرح ایتام و اکرام، اعلام کرد: معلمان لرستان 5 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال گذشته به ایتام و محسنین این استان کمک کرده‌اند.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد